VEELGESTELDE VRAGEN

August 20, 2023 2023-08-21 13:57

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over onze websites of over onze diensverlening? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met websites en Frocq te maken heeft. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mail: info@frocq.com en wij beantwoorden tijdens kantoor tijden binnen 1 uur.

Algemeen

De eerste versie ontvang je binnen 24 uur. Wij kunnen je website inclusief feedback rondes binnen 72 uur opleveren. Een feedbackronde per dag.

Frocq bouwt websites voor het midden- en kleinbedrijf. Op zoek naar een goede website die alles kan, niet duur en gemakkelijk te bewerken is? Dan ben je bij Frocq aan het juiste adres! Direct aan de gang. 

Bij Frocq zit je niet vast aan een moeilijk contract. Het staat je vrij om te doen en laten wat je wil met je website.

Wil je direct aan de slag? Goede keus. Als je links en rechts wat hebt vergeleken, dan weet je dat zelf inmiddels ook. Hoe verder? Start de aanvraag. 

Binnen 24 uur ontvang je de eerste versie, vanaf dat moment zijn er 2 feedbackrondes waarbij al jou wijzigingen door kan geven. Je kan vanuit je dashboard gemakkelijk extra feedback rondes bijkopen.

In principe kun je afbeeldingen en tekstdocumenten via het portaal aanleveren. Wanneer er een grote hoeveelheid afbeeldingen verstuurt moeten worden of wanneer het totaal in MB flink groter wordt is het handig om hiervoor WeTransfer te gebruiken.

Website

Wij bieden verschillende pakketten aan: 1 pagina, 2-5 pagina’s of 6-10 pagina’s. Wil je daarna nog meer pagina’s? Dan kan je dit eenvoudig zelf toevoegen a.d.h.v. instructies. Je kan vanuit je dashboard ook altijd pagina’s bijkopen en dan pakken wij het voor jou op.

Alle websites die door Frocq worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Ja, wij kunnen ook overweg met een eigen ontwerp. Je kan dit aanleveren tijdens de aanvraag van jouw project.

Ja, dat kan. Meertaligheid is wel een extra optie en zal met credits bijgekocht moeten worden. Kijk in je dashboard voor deze kosten en voeg deze optie toe: https://platform.frocq.com/my-account

Ja, die is helemaal van jou

Wij kunnen je ook helpen als je al een website hebt. Als je een compleet nieuwe wilt kan je hier je aanvraag doen: https://platform.frocq.com/order. Wil je de website alleen vernieuwen? Dat kan hier: www.frocq.com/website-vernieuwen

Webshop

Alle webshops die door Frocq worden opgeleverd zijn responsive. Dit betekent dat de website altijd geoptimaliseerd wordt vertoond op desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Een webshop is meer werk dan het maken van een normale website. Wij beginnen bij 550 euro en dit is ons standaard tarief. Hiervoor krijg je een volledig goed werkende webshop, met alles wat je van een webshop mag verwachten. (mooie website, producten, betaalmogelijkheden, verzendingen etc…) Mocht je meer functionaliteiten willen hebben op jouw webshop, dan kan je dan vanuit je account toevoegen.

Ja, wij bouwen jou webshop in wordpress met woocommerce. Dit is heel eenvoudig zelf aan te passen. Je krijgt dan inloggegevens en een goede uitleg hoe jij dit zelf kunt beheren. Producten toevoegen is niet zo lastig. Als de basis er maar staat en de categoriën gesetteld zijn is de rest eenvouding. Kom je er niet zelf uit? Dan kan je vanuit je dashboard contact met ons opnemen. Je kan ook alles bijkopen wat voor jou van toepassing is en dan zorgen wij dat het opgelost wordt.

Ja, wij zullen voor jou de basis bouwen en vanuit daar kan je in je dasboard extra plug ins of opties kunnen kopen die wij voor je kunnen toevoegen: https://platform.frocq.com/my-account

Ja, Vaak raden wij een account bij Mollie aan, omdat Mollie het mogelijk maakt om met alle mogelijke betaalmiddelen transacties te ontvangen en hiervoor een kleine bijdrage vraagt en je hierdoor niet vastzit aan abonnementskosten. Mocht je een abonnement hebben via een bank, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Binnen 72 uur kunnen wij de website publiceren.

Frocq heeft in de aanvraag funnel een zeer eenvoudige aanlevertool gebouwd. Hiermee zal de informatie voldoende zijn om aan de gang te gaan.

Productcategorieën zijn de belangrijkste manier om producten met vergelijkbare eigenschappen te groeperen. Je kunt desgewenst ook subcategorieën toevoegen. Als je bijvoorbeeld kleding verkoopt, heb je mogelijk ’t-shirts’, ‘schoenen’ en ‘broeken’ als categorieën.

Extras

Frocq kan voor jou een professionele logo ontwikkelen die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past.

Natuurlijk kunnen wij aanpassingen voor je doorvoeren in tekst, nieuws of beeld. In je dashboard kan je elke mogelijke verandering op je website/webshop toevoegen.

In je dashboard kan je heel eenvoudig alles toevoegen wat je allemaal aangepast wil hebben. Denk hierbij aan aanpassingen op de website (tekst, foto of lay-out), pagina’s toevoegen, plug-in toevoegen, producten, shop functie of een compleet nieuw thema.

Elke plug-in kunnen wij in jou website inbouwen. Je kan die aangeven tijdens de aanvraag of je kan dit later via je dashboard toevoegen.

Met ons systeem blijft je site standaard geoptimaliseerd voor de eisen van Google. Weet dat dit de eerste keer even duurt voordat je site is doorgedrongen in Google.

Ja, Onze website pakketten zijn voorzien van een aantal ‘standaard’ functionaliteiten. Daarnaast kunnen wij als uitbreiding ook jouw functionaliteit op maat maken. Bekijk in je dashboard wat de mogelijkheden zijn.

Website vernieuwen​

Binnen 24 uur. Wij zullen je via mail op de hoogte brengen. Vervolgens kan je in je dashboard feedback geven.

Dit zal een adviesrapport zijn dat zich richt op lay-out, plaatjes, teksten, template en algehele design.

Wij willen onze klanten graag helpen en deze mogelijkheid bieden om hun website te verbeteren.

CMS

CMS is een systeem waarmee je al je teksten, afbeeldingen, filmpjes et cetera (content) regelt.

Wat voor een Content Management Systeem gebruikt Frocq

Je krijgt toegang tot je WordPress CMS-systeem waarmee je zelf je site kan onderhouden en snel aanpassen. Wij zullen jou voorzien van uitleg om het eenvoudig zelf aan te passen. Kom je er niet uit? Dan kan je vanuit je dashboard aangeven wat je aangepast wil hebben en gaan wij voor je aan de gang.

We bouwen wel verreweg de meeste websites in WordPress. Wanneer jij een voorkeur voor een ander CMS hebt kunnen wij jou daar ook in van dienst zijn.

Betaling​

Als je al genoeg moet investeren of even krap zit, dan mag je bij ons in 2 of 3 termijnen betalen. Zonder rentes of andere flauwekul, gewoon hetzelfde bedrag, maar gespreid.

Deze zul je direct na het betalen via de mail ontvangen.

Vanaf 295 en vanaf 795? Link naar pagina’s

Support, veiligheid en helpdesk

In je dashboard kan je alles toevoegen wat aangepast moet worden. Ook is daar een chat functie waarmee je in contact kan komen met ons. Wil je ons mailen? Dat kan naar jump@frocq.com

Het content management systeem WordPress is veilig en betrouwbaar. Het CMS voldoet aan de laatste veiligheidseisen en draait op een versleutelde SSL-verbinding. Daarnaast voorzien wij het CMS regelmatig van updates zodat de kans op hacken geminimaliseerd is.

Wanneer je een vraag hebt en het antwoord is niet te vinden in de FAQ, kan je mailen op jump@frocq.com.

Hosting en domein​

Je website heeft een plaats nodig om te “leven”; een computer waarop de software draait. Dit heet een hosting server. Deze server zorgt ervoor dat diegenen die je website willen bezoeken naar de juiste plaats worden gestuurd, en dat de website werkt. Geen hosting, geen website.

Een domeinnaam is de unieke naam die je aanschaft voor je website. Het is de naam waaronder je website bekend staat op het internet. De domeinnaam wordt door een domeinnaamserver omgezet in een reeks getallen die de computer waar je website staat identificeren. Zonder domeinnaam zou iemand die je website wilt bezoeken deze getallen moeten intikken in de browser.

Je kan een domeinnaam controleren en registreren bij o.a.: https://www.mijndomein.nl/producten/domeinnaam.

Nee hoor, maar als je een website afneemt bij Frocq zullen wij de hosting overnemen. Deze overstapservice is gratis, dus je betaalt niets extra.

Geen probleem, wij kunnen je domein voor je verhuizen of je laat het ergens anders staan. Als je het wel wilt verhuizen moet je hiervoor bij je hosting provider een autorisatiecode aanvragen waarmee wij de verhuizing voor je in gang kunnen zetten.

Een authorisatiecode, ook wel verhuiscode, token of EPP-code genoemd, is een unieke code waarmee de legitimiteit van een verhuizing van een domein kan worden bevestigd. Dit is een beveiligingsmaatregel die voorkomt dat een domeinnaam door iemand anders dan de eigenaar verhuisd kan worden. De code wordt op verzoek door de hostingprovider waar de domeinnaam momenteel is ondergebracht aan de domeinhouder verstrekt. Met deze code dient de houder, of de nieuwe eigenaar in het geval van een verkoop, een verzoek tot verhuizing in bij een andere provider (registrar). Een authorisatiecode is uniek per domeinnaam en kan slechts eenmalig gebruikt worden: voor een nieuwe verhuizing is ook een nieuwe code vereist.

Dark

Light

Dark

Light